26 Μαρτίου 2016

ΒΑΤΟΣ O ΔΡΟΜΟΣ ΓΙA ΤΟ FINAL 4

Στα πλει-οφ της Ευρωλίγκα ο Εξάστερος Παναθηναϊκός, ενώ άλλοι σπίτι τους και κλαίνε...

Η πρόκριση του Εξάστερου ήταν δεδομένη, την θέση και τον αντίπαλο στα πλει οφ περιμέναμε. Σε προηγούμενο άρθρο (κλικ εδώ ) σας λέγαμε πως ίσως να μην ήταν καλή λύση η δεύτερη θέση ακόμα και με πλεονέκτημα, τώρα που βγήκε ο αντίπαλος μας, έγινε το απόλυτα λογικό στο τελευταίο ματς, θέλαμε Λαμποραλ Κουτσα και αυτό έγινε για πολλούς λόγους και όχι για παράδειγμα τη Μπαρτσελονα με πλεονέκτημα έδρας, υπάρχει διαφορά δεν νομίζεται και εσείς;....

Λαμποράλ Κούτσα λοιπόν, βατή ομάδα και στα μέτρα μας, κανένας φόβος δεν υπάρχει, οι πράσινοι και με μειονέκτημα έχουν τον πρώτο λόγο αρκεί να είναι σοβαροί. Δεν θα αποτελεί έκπληξη να κάνουμε το break από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στην Ισπανία.

Το φάιναλ φορ είναι πολύ κοντά και η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί με τίποτα, το Βερολίνο μας περιμένει για να προστεθεί το 7ο αστέρι στην ασήκωτη, πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :