4 Μαρτίου 2016

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΝΩΝΕΙ

Ειλημμένη θεωρείτε η απόφαση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του προέδρου για την άμεση ανακατασκευή της Λεωφόρου...

Μετά από πρωτοβουλία του Γιάννη Αλαφούζου, να γνωστοποιήσει το πλάνο του για τη νέα Λεωφόρο σε επιφανείς οικονομικά παναθηναϊκούς, υπήρχε άμεση ανταπόκριση, από Νικόλα Πατερα, Θεοδωρόπουλο, Βασιλάκη, Πολέμη και άλλους.

Το πλάνο θα τρέξει άμεσα, αμέσως μετά τη λήξη των πλει πφ η και κατα τη διάρκεια ακόμα, ώστε να είναι σε μεγάλο ποσοστό έτοιμο για αγωνιστική χρήση στα μέσα Σεπτέμβρη για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Τα κεφάλαια θα προκύψουν στο μεγαλύτερο μέρος τους από τον Αλαφούζο, Πατέρα και των υπολοίπων. Αφού τα χρήματα από την Περιφέρεια παρα την έγκριση τους θα αργήσουν να αποταμιευθούν, δεν γίνεται να χαθεί άλλος χρόνος έτσι τα κεφάλαια θα είναι εκ των έσω, μάλιστα έχει γίνει και ένας υπολογισμός για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης που φτάνει τα 12 μύρια και τα 8 ήδη έχουν δρομολογηθεί για να συγκεντρωθούν σε ενα ιδικό λογαριασμό αποκλειστικά γι' αυτό το σκοπό.

Βλέπουμε λοιπόν πως το ιστορικό μας γήπεδο ενώνει τους μεγάλους παναθηναϊκούς, μάλιστα πολλοί από αυτούς συμβάλουν ήδη στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα συμβάλουν περισσότερον οικονομικά και όχι μόνο, το προσεχές καλοκαίρι που αναμένετε θερμό σε πολλά επίπεδα αγωνιστικά και εξω αγωνιστικά.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :