15 Μαρτίου 2016

ΔΩΡΑΚΙ ΙΝΦΑΝΤΙΝΟΠΑΡΕΑΣ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ

Ο τραγικός διαιτητής του αγώνα γαύρος-Αντερλεχτ που έκανε ότι μπορούσε για να πάρουν την πρόκριση οι λιμανίσιοι...

Αλλά είναι τόσο άχρηστοι που δεν κατάφεραν με διαιτησία 80-20 να προκριθούν στους 16, ούτε κατα φαντασία δεν θα άξιζαν φυσικά.Δώρο το μαϊμού πέναλτι σε καλό τάιμινγκ, από τον πρων γ.γ της Ουεφα και τον γιο του χαζοσαββα μέσω του διαιτητή, για την ψήφο στις εκλογές στη Φιφα, την επόμενη μέρα του αγώνα. Δεν αξιοποιήθηκε όμως και πήγε άκλαυτο παρα την εύστοχη εκτέλεση από τον Τζορτζεβιτς με μαλλιά, Φορτούνη.

Ακόμα για την ύποπτη σχέση του πρόεδρου των λιμανίσιων με τον γ.γ της ουεφα Θ.Θεοδωρίδη, μιλάνε στο Βέλγιο(και οχι μόνο), το στήσιμο του διαιτητή στον αγώνα με τη Αντερλεχτ και αλλά πολλά με αναφορές κατά της ομάδας του Πειραιά και την ψεύτικη κυριαρχία που έχει στην Ελλάδα και πως αυτό κατάντησε το ελληνικό πρωτάθλημα  της πλάκας!

Η Αντερλεχτ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και στην παράταση τους ξεφτίλισε με 2 παστέλια του Ατσεαμπονγκ, άλλος ένας που κάνει καριέρα πάνω στο πτώμα της ομάδας απάτη!

Υ.γ. Το άρθρο αυτό ήταν να ανέβει στο σαιτ πριν τις εκλογές της φιφα, μας πρόλαβαν οι εξελίξεις και όπως ήταν σχεδόν σίγουρο τον τελευταίο μήνα, ο Ινφαντινο θα είναι ο πρόεδρος της φιφα μέχρι το 2019.

Υ.γ. Ακόμα και ο προπονητής του γαύρου Μ.Σιλβα, πήρε χαμπάρι πόσο πρόβατα είναι οι οπαδοί της ομάδας του, θέλοντας να κρυφτεί για την αποτυχία, μετά τον αποκλεισμό δήλωνε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη και το αποτέλεσμα άδικο, κάτι που απέχει πολύ από την πραγματικότητα με βάση την εικόνα του αγώνα και την βοήθεια του διαιτητή.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :