20 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην ήταν καλός απέναντι στην Κούμπαν, ούτε έσπασε τη διαφορά, νίκησε όμως...

Με τον αρχηγό του να κάνει τα πάντα στο παρκέ,τι και αν είναι 37, παίζει σαν 27αρης, παίζει με ψυχή, παίζει με αξιοπρέπεια, γι αυτό είναι ο Διαμαντιδης, ο καλύτερος σε όλη την Ευρώπη, δεν υπάρχει κάποιος πάνω από αυτόν, αυτός είναι το μπάσκετ.

Μια νίκη μέσα σε 18 χιλιάδες κόσμου και φανταστικής ατμόσφαιρας, που ακόμα και κάτω των 10 πόντων, έχει την αξία της, γιατί ακόμα και έτσι το πλεονέκτημα έδρας δεν χάθηκε!

Διαμαντιδης και Γουίλιαμς κρατάνε την ομάδα μέσα στην πρόκριση και το πλεονέκτημα, για να έρθει αυτό, θα πρέπει να γίνουν τα εξής: Ο Παναθηναϊκός να κάνει 3στα3 και οι Κούμπαν και Αστέρας να κάνουν από μια ήττα.
Βέβαια κρατήστε και αυτό, ίσως να μην είναι και τόσο καλό το πλεονέκτημα έδρας, από την τρίτη θέση.... αυτά ομως θα τα πούμε στην εξέλιξη των επόμενων αγωνιστικών.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :