15 Μαρτίου 2016

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ

Μπορούμε να πούμε πως ο Αμερικανός συνεχίζει να βάζει τα γυαλιά, σε πολλούς παίχτες στην ομάδα...

Έτσι έγινε και στον κρισιμότατο αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, δεν γίνεται πάντα ένας παίχτης να παίρνει όλα τα παιχνίδια, μόνος του ο Γουίλιαμς και οι άλλοι εκτός τόπου και χρόνου. Έχει λιγότερο από μήνα στην ομάδα, ήρθε από άλλο μπασκετικό περιβάλλον και παίζει λες και έχει χρόνια, παίζει με τρομερή όρεξη και πείσμα, σε αντίθεση με τους άλλους που δεν μπορούν να βάλουν ούτε δυο κρίσιμες βολές...

Απίστευτα λάθη που δεν κάνουν ούτε μικρομεσαίες ομάδες, ειδικά στην τρίτη περίοδο και προς το τέλος του αγώνα, έγινε ένα μπάχαλο. Προφανώς δεν είχε γίνει σαφές πως ο αγώνας έπρεπε να ήταν νικηφόρος,για πολλούς λόγους και κυρίως γιατί στη συνέχεια θα ορίζαμε πιο βολικά το δρόμο για το final4, ενώ τώρα μπορούμε να τερματίσουμε ακόμα και 5οι αν δεν σοβαρευτούν.

Τώρα έτσι όπως τα έκαναν μόνοι τους οι πράσινοι, γίνεται τελικός ο αγώνας με Κουμπαν στο ΟΑΚΑ, να καλύψουμε το +10 και μετά ελπίζουμε σε αποτελέσματα για την κάλυψη της δεύτερης θέσης.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :