28 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Την ηλίθια αυτοκαταστροφική παράνοια ζήσαμε στο παιχνίδι με τον παοκ στη Λεωφόρο,αυτό πρέπει να αλλάξει...

Μπορεί η ομάδα να μην έπαιζε φουλ ρυθμό, αλλά τα δυο γκολ προήλθαν από ωραίες ποδοσφαιρικές ενέργειες και όχι από τύχη η λάθος όπως αυτά των φιλοξενούμενων.
Όμως η χαλάρωση των πράσινων παιχτών μετά τα δυο γκολ ήταν στα όρια απαράδεκτης προσβολής προς τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και τον προπονητή, δεν γίνεται να παρατάς παιχνίδι από το 50' λεπτό γιατί νομίζεις πως όλα έληξαν, αυτό είναι ηλίθιο και πολλές φορές έχει ξανά γίνει και με χειρότερες συνέπειες, αλλά όπως είδαμε το πάθημα δεν έγινε ακόμα μάθημα για πολλούς παίχτες.


Είναι φανερή η αίσθηση μη δημιουργικής πίεσης των παιχτών περιμένοντας τα πλέι οφ όπου θα κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, λόγο και του ότι είμαστε εκτός τίτλων, άλλα και γι αυτό οι παίχτες φταίνε και πιο ειδικά στην περίπτωση αποκλεισμού από τον ατρόμητο για το κύπελλο, ας φρόντιζαν λοιπόν να είναι σοβαροί και να οδηγούσαν την ομάδα στην κατάκτηση έστω του κύκλου, οπός και να έχει όμως οι ηλίθιες γκέλες δεν αποτελούν δικαιολογία για κανέναν!

Στο ντέρμπι με  την Αεκουλα, ευκαιρία οι παίχτες να σοβαρευτούν ακι να αλλάξουν εικόνα προς το καλύτερο!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :