18 Ιανουαρίου 2016

Ο ΣΤΡΑΜΑ "ΣΤΡΩΝΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

Αγώνα με αγώνα, βλέπουμε δείγματα δουλειάς του Αντρέα Στραματσόνι...

Η ομάδα παρουσιάζετε πιο σίγουρη στο παιχνίδι της, πειθαρχία στην τακτική, αγωνιστικό νεύρο, σωστή αμυντική λειτουργιά και βελτιωμένη επιθετική γραμμή με ενίσχυση από τα χαφ.

Η νίκη στη Μυτιλήνη ήρθε πιο εύκολα απ ότι φανερώνει το 0-2, οι ευκαιρίες αρκετές, δυο τα δοκάρια και καμιά απειλή από τον αντίπαλο λόγο και της άμυνας.

Στον αγώνα με τον Πανιώνιο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες που προήλθαν από καλή επιθετική ανάπτυξη, τόσο από το κέντρο όσο και από τα πλάγια, αυτό που έλειπε ήταν μόνο το γκολ, δεν ήρθε και η ισοπαλία δεν άρεσε σε κανέναν, αλλά η απόδοση της ομάδας ήταν φανερή.

Μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερη βελτίωση στη συνεχεία, οι παίχτες παίζουν πιο ελευθέρα αφού βλέπουν πως για άλλη μια φορά τους στέρησαν το πρωτάθλημα αδίκως από νωρίς, φυσικό επόμενο οι στόχοι της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα και η κατάκτηση κυπέλλου να θεωρούνται προσιτοί και σαφώς μονόδρομος για φέτος έτσι όπως εξελίχθηκαν οι καταστάσεις.

Ο Ιταλός πέραν της αγωνιστικής βελτίωσης, "στρώνει" την ομάδα γενικά, τόνωσε και την ψυχολογία των παιχτών για την συνεχεία, πολύ σημαντικό αφού οδεύουμε σε μια σειρά αγώνων που θα κρίνουν δεύτερη θέση και προκρίσεις στο κύπελλο προς τον τελικό.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :