12 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕ ΘΥΜΟ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Πολύ σωστά μηνύματα περνάει ο Στραματσόνι στους παίχτες του, ώστε να τους ξυπνήσει από το λήθαργο και την ξενέρα... 

Η ομιλία του στη Βέροια, ξύπνησε τον εγωισμό τον παιχτών και έφτασαν στη νίκη!
Μπορεί φέτος με τα πολλά λάθη και τις αδικίες να είμαστε πολύ πίσω στο πρωτάθλημα, τα λάθη του Αναστασίου μας έφεραν ανυπολόγιστες ζημιές σε πολλά επίπεδα και στο πρωτάθλημα στο -8.
Όσο για τις αδικίες, όπως φαίνεται θα τιμωρηθούμε με μηδενισμό στο ντέρμπι που δεν άρχισε ποτέ και με -3 από τη βαθμολογία και αυτό γιατί οι σάπιοι λεχρίτες της τρoύμπας, δεν ξέρουν πως είναι να παίζεις στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, οι κότες, οι ψευτοπρωταθλητες στα χαρτιά και στην κλεψιά.

Η αδικία φέρνει αντίδραση και θυμό, αυτό πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους οι παίχτες, παρά τις όποιες προκλήσεις της παράγκας, πρέπει να πολεμάμε για ότι καλύτερο.

Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουν όλοι στην ομάδα, είναι πως η χρονιά έχει δρόμο, για όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα και φυσικά η κατάκτηση του κυπέλλου που δεν είναι πλέον τόσο ασήμαντη διοργάνωση, καθώς οδηγεί σε απευθείας συμμέτοχη στους ομίλους του Europa League.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :