28 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!

Ένας απέραντος βόθρος το ελληνικό πρωτάθλημα! Η συστημική κόκκινη βρομιά και ανομία, βασιλεύει για να καταδιώκει μόνο τον Παναθηναϊκό...

Όσα ζήσαμε στη Λεωφόρο πηγάζουν από δυο πράγματα οπού είναι και οι κύριες αιτίες, α) Η απίστευτη αβάντα που έχει μια συγκεκριμένη ομάδα από το1997 και ο εκάστοτε πρόεδρος της ακόμα και όταν αυτός είναι 5 φορές κακουργηματικά κατηγορούμενος και β) Η αργή-ύποπτη συνενοχή και μεγάλη κωλυσιεργία της πολιτείας στην πάταξη της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο.

Όταν ο πρόεδρος της πιο βρόμικης ομάδας στον πλανήτη έχει τόσες κατηγορίες επίσημες από την Ελληνική δικαιοσύνη, είναι ελεύθερος και ακόμα μιλάει με ύφος ψευτομαγκιάς και να προκαλεί ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί οροί, αυτό δεν παρά πάει; δεν ειναι προκλητική ανομία; πως ο κόσμος να μην έχει νεύρα; πως να μην αντιδράσει όταν υπάρχει μεροληψία υπέρ μιας ομάδας μονίμως; είναι δυνατόν υπουργός να μιλάει με άνθρωπο που του έχει απαγορευθεί ασχολία με το ποδόσφαιρο; Ως εδώ λοιπόν δεν πάει άλλο αυτή η αδικία!

Το ντέρμπι μπορούσε να γίνει κανονικά, όλα άρχισαν μετα τις δίωρες πιέσεις στον Παππα για τη διακοπή από ανθρώπους των λιμανίσιων, πριν οδηγηθεί εκβιαστικά στη διακοπή το κοράκι η ατμόσφαιρα ήταν απόλυτα ήρεμη, αλλά δεν το ήθελαν οι κότες του Πειραιά και γραφικός καραγκιόζης τρελοσαββας να γίνει γιατί το ήξεραν και οι ίδιοι ότι θα έχαναν!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, οργανωμένοι και μη, μετά το αποτρόπαιο προκλητικό στήσιμο που έγινε στην πλάτη του, στις 21 Νοέμβρη, έχει συσπειρωθεί και ήδη ξεκίνησαν ενέργειες κατά της κόκκινης μποχας που θα κορυφωθούν με διάφορους τρόπους το επόμενο διάστημα. Δεν θα μας νικήσουν οι κουφάλες νεκροθάφτες της Τρούμπας, ο αγώνας τώρα αρχίζει!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :