31 Οκτωβρίου 2015

ΣΕ ΚΑΡΦΩΝΩ ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΩ

Μέσα σε λίγες μέρες δυο νίκες επί του γαύρου, παρα είναι διασκέδαση και ειδικά με τον τρόπο που ήρθαν αυτές οι νίκες...

Έχουν καταντήσει αηδία οι γαυριελες, η ασέλγεια πάνω τους με κάθε τρόπο τους φτιάχνει, γουστάρουν πράσινο επιβήτορα! Οι σχέσεις Εξαστερου με την γαυριελα του Πειραιά, έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο πέραν του αθλητικού. Είναι σαν κάτι ιστορίες... ο πλούσιος μάγκας που πληρώνει μια ακριβή πόρνη-μοντέλο πολυτελείας και την...περιποιείται με όλα τα γούστα και με κάθε τρόπο, πότε στο εξοχικό του και πότε στην κύρια κατοικία του.

Τους ταιριάζει ο ρόλος της πόρνης, έχουν δεσμούς χρόνων με το αρχαιότερο επάγγελμα, εξάλλου η Τρούμπα τους κρατάει πάντα επίκαιρους, είναι κομμάτι τους.

Τα κόκκινα και ροζέ χρώματα τους, θυμώνουν τους πράσινους ταύρους και πολλές φορές φτάνουν σε μπρουταλ καταστάσεις, που οι γαυριελες δεν μπορούν να αντέξουν, αλλά κατά βάθος γουστάρουν...!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :