6 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΙΓΜΑ ΙΣΧΥΡΟ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ!

Ο Μπασκετικός Εξάστερος Παναθηναϊκός έκανε επανεκκίνηση, ενισχύθηκε αισθητά όπως ξέραμε από παλιά...

Με κινήσεις ουσιαστικές, στοχευμενες και εντυπωσιακές που ταρακούνησαν το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ευχάριστα βλέπουμε τις κινήσεις της διοίκησης προς την ορθή κατεύθυνση και ας άργησε 3 χρόνια.

Το τονίζαμε, ομάδα χωρίς μπάτζετ δεν μπορ ει να σταθεί στην ευρωλιγκα, για τον Παναθηναϊκό η απουσία από φάιναλ φορ ή τελικό, ισούται με απώλεια τίτλου, αυτό είναι το κύρος του συλλόγου, το dna του είναι κορυφή παντού, δεν αρκεί ένα πρωτάθλημα, η Ευρώπη για εμάς πρέπει να είναι η αρχή των στόχων και αυτό το "status" επιστρέφει ξανά μετά από μια ολιγόχρονη απουσία, πλέον το πράσινο υπερωκεάνιο μπήκε στην σωστή κατεύθυνση....κορυφής!

Προπονητής νικητής από πάντα, στα χνάρια του μεγάλου Ζοτς, παίχτες νικητές με παγκόσμια εμβέλεια, ο μοναδικός πράσινος κόσμος, η βαρύτατη όσο καμία άλλη φανέλα,η μοναδική αθλητική ιστορία, όλα αυτά αποτελούν ένα μείγμα ισχυρό που θα επιστρέψει τον βασιλιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ να κάτσει ξανά στον θρόνο του!

Στις 8/10 αρχίζουμε τη σεζόν, για το κύπελλο μέσα στο εξοχικό επί του πελατη. Μπορούμε τη νίκη και με την Παναθηναϊκή ψυχή θα τα καταφέρουμε, αρχή με φάπα στο γαύρο ότι καλύτερο!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :