19 Σεπτεμβρίου 2015

ΒΑΡΥ ΚΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Προπονητής που χάνει τα αποδυτήρια από ανευθυνότητα και μη επαγγελματισμό, είναι καμένο χαρτί...

Αυτό ακριβώς έχει γίνει, ο Αναστασίου έχασε την εμπιστοσύνη των παιχτών από τον επαναληπτικό με την Μπριζ και εκεί που άρχισε να φουντώνει σε μεγαλύτερο βαθμό ήταν από το πρώτο ματς με την Καμπάλα....η συνέχεια γνωστή και  αναμενόμενη.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, Γ. Καλαφάτης, ούτε ο πορτιέρης στην είσοδο δεν παει τον Αναστασίου....τόσο αρνητικό είναι το κλίμα της ομάδας.

Μόνο ο Γιάννης Αλαφούζος επιμένει και αναμένει βελτίωση της ομάδας από τον Αναστασίου, κακώς γιατί οι αδικαιολόγητοι πειραματισμοί στην τρίτη του χρόνια μπορούν να είναι ακόμα πιο αρνητικοί για την ομάδα απέναντι στον κύριο στόχο που είναι η διεκδίκηση και κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Όλοι οι οπαδοί της ομάδας διερωτώνται τι ακριβώς έκανε ο Αναστάσιου στις δυο βδομάδες διακοπής, λόγο προκριματικών της Εθνικής, τι προετοιμασία έκανε και αν έκανε, γιατί η εικόνα της ομάδας στη Νεα Σμύρνη ήταν πέρα για πέρα απαράδεκτη!

Περιμένουμε να δούμε τις διαβεβαιώσεις Αναστασίου στη διοίκηση για άμεση βελτίωση από το ματς με τον Λεβαδειακό...

(Editorial: greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :