14 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΣΕ ΠΙΟ ΣΤΕΡΕΕΣ ΒΑΣΕΙΣ!

Φτάσαμε στην τρίτη χρονιά του τριετούς πλάνου που είχε θέσει η πράσινη παε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στο υψηλότερο επίπεδο...
Τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά, μετά από δυο πολύ συμμαζεμένος και προσεγμένες οικονομικά χρονιές, τώρα στην τρίτη χρόνια ήρθε η ώρα για την ολική επαναφορά των πράσινων με ακόμα πιο μεγάλο μπάτζετ, ολα αρχίζουν από την αρχή σε πιο στέρεες βάσεις!

Επιτέλους η αγωνία, η υπομονή και η στήριξη του κόσμου τα τελευταία χρόνια, θα απόδοση καρπούς και αυτό φαίνεται ήδη με τις κινήσεις στο μεταγραφικό μέτωπο και μάλιστα από το πάνω ράφι, να τονιστεί επίσης και το χρονικό ρεκόρ μιας τοπ κλας μεταγραφής όπως αυτή του παιχταρά Εσιεν, σε όλη την Ευρώπη!

Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι πολύ υψηλοί, τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και στην διάκριση στην Ευρώπη, κάτι που λείπει από τον κόσμο του τριφυλλιού εδώ και 5 χρόνια, κάτι ανεπίτρεπτο για τον Παναθηναϊκό που όλος ο πλανήτης  ειχε μάθει εδώ και δεκαετίες.

Το ταξίδι λοιπόν προς τις επιτυχίες αρχίζει τον Ιούλιο όταν και οι πράσινοι θα δώσουν τις μάχες, αρχικά για την είσοδο τους στα πλει οφ του Champions League και εν συνέχεια με μεγάλη αγωνιστική υπέρβαση η ομάδα να είναι στους ομίλους, κάτι που όλοι ζητάμε και ελπιζουμε!

Ο Παναθηναϊκός επιστέφει πιο δυνατός για να διεκδικήσει-κατακτήσει ότι του στήρισε αθέμιτα και βρώμικα όλα αυτά τα χρόνια η κόκκινη παράγκα!!!

Editorial (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :