25 Φεβρουαρίου 2015

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ...ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!

Η καθαρότητα και η Παναθηναϊκή ψυχή επικράτησε έναντι της λιμανίσιας σαπίλας με 2-1 μέσα στον ναό της Λεωφόρου...

Το καρναβαλικό άρμα του Πειραιά με επικεφαλή τον Φαταουλ και την παρέα του, κάηκε ολοσχερώς από την καταπράσινη λάβα των παιχτών και του κόσμου.

Όλο το γαυροσύστημα ποδοπατήθηκε, ταπεινώθηκε και προσκύνησε το μεγαλείου του Παναθηναϊκού και της Θύρας 13!

Ο Παναθηναϊκός ήταν, είναι και θα είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πολλές φορές ακόμα και με διαιτησία κατά, αλλά με 50-50 δεν έχει αντίπαλο το τριφύλλι, οι απόγονοι της τρούμπας είναι ανύπαρκτοι και η απόδειξη είναι όλα τα ντέρμπι από το 1997 μέχρι σήμερα! 

Το 2-1 αδικεί τον Παναθηναϊκό, γιατί στο δεύτερο ημίχρονο η φάρα της τρουμπας δεν υπήρχε, χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από τους πράσινους! Επίσης πολλά μπράβο πρώτα στους μάγκες Ζεκα, Ταυλαρίδη, Πετριτς, Σιφο, Πρανιτς και εν συνεχεία στους υπόλοιπους.

Από εδώ και πέρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα, να δούμε τι τιμωρία θα έχει η έδρα της Λεωφόρου, τι θα αποφάσισει η δικαιοσύνη για την εγκληματική οργάνωση και πολλα άλλα που έρχονται σχετικά με την κόκκινη βρωμιά στο ποδόσφαιρο! Όπως και να έχει η μάγκικη νίκη επι του απόγονου, ήταν μια μεγάλη νίκη που τα αποτελέσματα της θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του γαυροσυστήματος από τώρα μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Υ.Γ. ΟΜΑΔΑ,ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ! 

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :