5 Οκτωβρίου 2014

ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

Απαράδεκτοι οι πράσινοι στην Πορτογαλία κόντρα στην άσημη Εστοριλ, μονό οι φανέλες ήταν στο γήπεδο...

Ανεπίτρεπτο για την Ευρωπαϊκή ιστορία του Παναθηναϊκού οι παίχτες να παίζουν νωχελικά και αδιάφορα επι 90 λεπτά και να ταπεινώνονται από κάποια Εστοριλ.

Η αλαζονεία που έδειξαν οι πράσινοι ήταν λάθος και το πληρούσαν ακριβά, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο αντίπαλος ή όχι, αυτό είναι σχετικό στα λόγια και στα χαρτιά, αλλά στο χορτάρι χωρίς εφησυχασμό, η προσήλωση είναι σημαντικός παράγων σε κάθε αγώνα, ο σκοπός η νίκη με κάθε αντίπαλο.

Δεν ει ναι μόνο αυτό το κακό, η αλαζονεία των παιχτών, αλλά έχει "λερωθεί" το ευρωπαϊκό προφίλ του Panathinaikos την τελευταία τετραετία από ήττες όπως αυτή με την Εστοριλ. Φτάνει λοιπόν αυτή η κατρακύλα, μέχρι εδώ. Ήρθε η να ανατραπεί το αρνητικό κλίμα στην Ευρώπη από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Αιντχοφεν στην Ολλανδία.

Πρέπει να γίνουν τα απαραίτητα σε ψυχολογία και αγωνιστικότητα στους παίχτες και να δώσουν όσα μπορούν και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League ή τουλάχιστον να παλέψουν και ότι βγει...!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :