1 Οκτωβρίου 2014

ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΟΡΥΦΗΣ

Εύκολη ήταν η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Νίκης Βόλου, παρα το 1-0, που δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα....

Γιατί οι πράσινοι ήταν κυρίαρχοι από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα, τόσο με την κατοχή, όσο και με τις κλασικές ευκαιρίες, που ξεπέρασαν τις 15. Βέβαια η μη λήψη ψυχραιμίας στην τελική φάση, δεν έφτασε το σκορ σε 4 ή 5-0 τελικό.

Παρ' όλα αυτά οι πράσινοι με την νίκη τους αυτή, έφτασαν τους 10 βαθμούς και ισοβαθμούν με την ομάδα της άπατης, τους λιμανισιους, στη δεύτερη θέση. Είναι σαφές από την αρχή της χρονιάς, οι βλέψεις έχουν αυξηθεί σε αντίθεση με πέρσι, πλέον όλοι θέλουν τίτλο και πιο πολύ ο κόσμος της ομάδας.

Αν οι παίχτες του Αναστάσιου βρουν ακόμα καλύτερο ρυθμό στη συνέχεια, όπως στον περσινό δεύτερο γύρο, δεν αποκλείεται μετά την 8η αγωνιστική να είμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν οι αγώνες παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, γιατί αλλιώς οι λιμανισιοι θα κλέψουν έναν ακόμα τίτλο με τις βρομιές τους!

Συνεχίζουμε λοιπόν σε τροχιά κορυφής μέχρι το τέλος για τον τίτλο, σε αυτό μεγάλο ρόλο επίσης θα παίξει και ο μοναδικός κόσμος μας, η παντοτινή δύναμη μας σε όλα τα γήπεδα, όπου και πάλι στη Λεωφόρο δίδαξαν οπαδικη ατμόσφαιρα και φέρνοντας στη μνήμη μας στιγμές από τα παλιά στη θύρα 13, στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :