5 Οκτωβρίου 2014

ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΨΥΧΗ ΖΗΤΗΣΕ Η ΘΥΡΑ 13!

Επίσκεψη αντιπροσωπίας από τη Θύρα 13 και τον Γιάννη Αλαφούζο, στο Καλαφάτης, είχε η ομάδα την ώρα της προπόνησης...

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν συζήτηση με όλη την ομάδα αλλά και μεμονωμένα με τους παλιούς και έμπειρους παίχτες.

Ζητήθηκε από τους παίχτες να ξυπνήσουν και να παλεύουν με ψυχή κάθε αγώνα σε Ελλάδα και Ευρώπη, τίποτα δεν έχει χαθεί, αρκεί να σοβαρευτουν άμεσα. Ξεκαθάρισαν πως δεν θα ανεχθούν άλλη εμφάνιση τύπου Εστοριλ, στέλνοντας το μήνυμα πως τέτοια εικόνα δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό!

Επίσης τονίστηκε απο τους οπαδούς πως έρχονται δύσκολα παιχνίδια στο Europa League με Αιντχοφεν και γαύρο στο τηγάνι και γι αυτό επιτάσσεται άμεση βελτίωση της τραγικής εικόνας των παιχτών, ώστε να μην χαθούν οι στόχοι, πρόκριση, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από τους παίχτες και τον προπονητή έγινε αυτοκριτική, αναγνωρίζοντας την άθλια αγωνιστική εικόνα τους στα τελευταία παιχνίδια, βεβαιώνοντας όμως τον κόσμο πως η εικόνα θα αλλάξει στους προσέχεις αγώνες, οι προσπάθεια θα φαίνεται στο χορτάρι, όπως στον περσινό δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Τέλος, οι οπαδοί υποσχέθηκαν πως θα είναι δίπλα τους όπως πάντα σε κάθε γήπεδο, απαιτώντας παράλληλα περισσότερο σεβασμό προς στη μοναδική αξία της πράσινης φανέλας και προς τον μοναδικό κόσμο του Παναθηναϊκού!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :