23 Απριλίου 2014

ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!

Δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση ο οφη να σταθεί εμπόδιο στον νέο δυναμικό Παναθηναϊκό! Οι πράσινοι πάνε για την κούπα με αντίπαλο τον παοκ...

Ένας τελικός που αναμένετε με πολύ ενδιαφέρον, οι πράσινοι το θέλουν όσο τίποτα άλλο, ξέρουν πως θα είναι πρωτο τρόπαιο μετα από δύσκολες χρονιές και για πολλούς παίχτες το πρώτο τους τρόπαιο, αφού μιλάμε για νέα παιδια της ακαδημίας.

Ο Παναθηναϊκός από τα Χριστούγεννα και μετά παρουσιάζει πολύ βελτιωμένη εικόνα, αν αυτή την εικόνα είχε από την αρχή της σεζόν, ίσως μιλούσαμε για άλλα πράγματα τώρα. Χωρίς καμία αμφιβολία οι πράσινοι παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο και τους αξίζει να κατακτήσουν το κύπελλο, δεν θα τους το κάνει δώρο κανείς, άλλα μέσα από καθαρή αγωνιστική δράση, το αξίζουν και θα το διεκδικήσουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του τελικού!

Το Σάββατο η ομάδα θα έχει και την συμπαραστάτη του κόσμου προς την κατάκτηση του κυπέλλου, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και κανέναν, είναι καλύτεροι αγωνιστικά από κάθε άλλη ελληνική ομάδα, όπως επίσης δεν μπορεί κανένας να συγκριθεί με τον φανταστικό κόσμο μας.

Editorial: (greenarea team)
  

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :