9 Απριλίου 2014

ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ

Συνεχίζουν οι "μικροί" του Παναθηναϊκού να μοιράζουν τριάρες και θέαμα, αυτό γνώρισε και το παράρτημα της Λιβαδειάς...

Οι πράσινοι νίκησαν με 3-1, το σκορ πάλι τους αδικεί και σε αυτό το παιχνίδι, αφού οι τελικές ήταν διπλάσιες και η κατοχή με μεγάλη διαφορά.

Χορταστικό παιχνίδι με τον κόσμο που βρέθηκε στη Λεωφόρο να απολαμβάνει ευχάριστα την πράσινη αρμάδα.

Το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, όσον αφορά την κανονική περίοδο, αφού μένει μια αγωνιστική εκτός έδρας στην Ξάνθη. Αυτή η αγωνιστική είναι σημαντική για τους πράσινους για δυο λόγους, πρώτον για την όσο καλύτερη βαθμολογική συγκομιδή για τα πλει οφ και δεύτερον για την νίκη, αφού έτσι θα ρίξει σίγουρα ένα ακόμα παράρτημα στη β' εθνική, ένα παράρτημα που άνοιγε τα πόδια στην ομάδα του λιμανιού χάνοντας ακόμα και τίτλο ο Παναθηναϊκός, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς στην ομάδα!

Η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι καθαρή σαν κρύσταλλο όσο καμία άλλη στην Ελλάδα, δεν πρόκειται να χειριστούμε σε κανέναν όπως δεν έγινε ποτέ ξανά, σε αντίθεση με τους λιμανισιους. Όμως περίεργη η κίνηση της διοίκησης της Ξάνθης να ακυρώσει την αρχική συμφωνία για 1.300 εισιτήρια στον κόσμο του Τριφυλλιού, κολοτουμπα από τον Πανοπουλο, ίσως ετοιμάζετε διαιτητική σφαγή για να μείνει η ομάδα του στην Σούπερ Λιγκ, μόνο έτσι έχει ελπίδες να μείνει, γιατί στον αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός θα ρίξει το παράρτημα στα τάρταρα.

Σιγα σιγά οι στοίχοι του Παναθηναϊκού μπαίνουν στην τελική ευθεία, δηλαδή την είσοδο στα προκριματικά του Champions League μέσω των πλει οφ και η κατάκτηση του κυπέλλου, αφού την Μεγάλη Τετάρτη είναι ο επαναληπτικός με το πρώτο απο τα τρία παράρτηματα της Κρήτης.  
 
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :