12 Μαρτίου 2014

ΠΑΕ: Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

Τις τελευταίες μέρες επανήλθε αρνητικά ξανά στην επικαιρότητα το γήπεδο στη Λεωφόρο, με τον νέο απαράδεκτο νόμο που παει προς ψήφιση...

Δεν θα μπορούσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην πάρει θέση γι' αυτό το ζωτικής σημασίας θέμα για τον Παναθηναϊκό, όπως είναι το σπίτι του η Λεωφόρος!

Η τονίζει με αυστηρό και ξεκάθαρο τρόπο πως η Λεωφόρος δεν πρόκειται να πάθει τίποτα και από κανέναν!

Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επαναλαμβάνει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ανήκει στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και ουδείς μπορεί να το αμφισβητήσει. Είναι επίσης γνωστό ότι τους επόμενους μήνες έχουν προγραμματιστεί - και θα γίνουν - έργα ανακατασκευής του. Επομένως, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να φύγει ο Παναθηναϊκός από την ιστορική του έδρα θα είναι να το αποφασίσει ο ίδιος, δηλαδή ο κόσμος της ομάδας μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, θέμα ασφαλώς που δεν τίθεται".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :