10 Μαρτίου 2014

ΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ!

Θεαματικός και σαρωτικός ο Παναθηναϊκός στις τελευταίες αγωνιστικές, μοιράζει τριάρες και τεσσάρες...

Απολαμβάνει υψηλούς ρυθμούς ο κόσμος από την ομάδα, τόσο στο θεαματικό ρυθμό ποδοσφαίρου όπως και στα μεγάλα σκορ.

Ο αρουλης ηταν το τελευταίο θύμα της ομάδας του Αναστασίου, μετά τους λιμανίσιους. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν μπόρεσε να αντέξει το παιχνίδι των πράσινων και έφυγε με τέσσερα μπαλάκια και σκορ 4-1.

Οι πράσινοι αν συνεχίσουν έτσι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα στη συνέχεια αλλά και στα πλει οφ εκει που θα κριθεί η έξοδος στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λιγκ.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στη μεγάλη αναγέννηση του Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός τον έκανε ξανά αυτό που ήταν στις προηγούμενες ομάδες του, δηλαδή ένας πολύ δυνατός σκόρερ με οποιαδήποτε άμυνα και αν έχει απέναντι του.Το πολύ θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι έχει βρει επιθετικό κλάσης για πολλά χρόνια!

Στο παιχνίδι με το Αρη, τιμήθηκε και η μοναδική αήττητη ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και μιλάμε για την ομαδάρα του 1964! Επίσης η Θύρα 13 με αφορμή αυτό το γεγονός δημιούργησε ένα τρομερό Coreo όπως και αλλά που έχει κάνει κατά το παρελθόν, γενικά η στήριξη του κόσμου ήταν φανταστική σε όλη τη διάρκεια του αγώνα!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :