23 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ (VIDEO)

Έχει γίνει βαρετή ρουτίνα οι φάπες στον Πελάτη, άλλα έχουν ενδιαφέρον κάθε φορά αφού τους αρέσει να τις τρώνε από πράσινους...

Στο ίδιο έργο ξανά και στον τελευταίο αγώνα όπου ο Εξαστερος Παναθηναϊκός ήταν νικητής με 58-48.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον αρχηγό 3D, τον Ραμελ Καρι και τον Τζειμς Γκιστ. Πήραν την ομάδα στα κρίσιμα λεπτά και την οδήγησαν σε με ακόμα νίκη, βουλώνοντας στόματα σε όσους κελαηδούσαν  υπερ της ομαδούλας του Mr.Bean.

Ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει την κοκκινοσκουφίτσα σίγουρα άλλες δυο φορές στον όμιλο της Ευρωλιγκα και πιο αργότερα στους τελικούς του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι πάντα καλύτεροι και δυνάστες προς τους λιμανισιους, θα έχει και το πλεονέκτημα στους τελικούς αφού κλείδωσε μετά και την τελευταία νίκη.

Τα βλέμματα πλέον πάνε στην Ευρωλιγκα, καθώς από την Πέμπτη 23/1 αρχίζουν τα παιχνίδια που θα καθορίσουν και το πλεονέκτημα στην προημιτελική φάση της Ευρωλιγκας, οι νταμπλούχοι έχουν 3/3 και συνεχίζουν!


*Video by Sopist.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :