5 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ 2014!

Πολύ κακός και κουραστικός ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, γνωρίζοντας την ήττα...

Το 2014 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για τους πράσινους, εντελώς άχαρο ποδόσφαιρο και χωρίς ουσιαστική ευκαιρία από δημιουργία, παρα μόνο από λάθη αντίπαλων που και πάλι δεν αξιοποιήθηκαν ψύχραιμα στην τελική προσπάθεια.

Βέβαια και οι γηπεδούχοι, δεν επέτρεπαν να παιχτεί ποδόσφαιρο, αφού μόνιμος ήταν πίσω από το κέντρο και έβγαιναν σε αντεπιθέσεις, μια ουσιαστική έγινε και εκεί οι πράσινοι δέχθηκαν και το μοναδικό γκολ που έκρινε και τον αγώνα.

Ο κόσμος θα περίμενε άλλη εικόνα στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς. αλλά δε το είδε, γενικά όπως ειχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μια κρύο μια ζέστη παει η ομάδα, αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο για τους στόχους που υπάρχουν για φέτος.

Εκεί που είχαμε πλησιάσει -2 βαθμούς κοντά στην τρίτη θέση για καλό πλασάρισμα στα πλει -οφ, μετά το στραβοπάτημα στο Αγρινιο μείναμε -5 πίσω. Τώρα ακολουθεί το Σάββατο ο αγώνας με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο και θα πρέπει όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα να ανατρέψουν με θετική εμφάνιση το αρνητικό κλίμα, δεν μας παίρνει για άλλες χασούρες!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :