19 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΝΟ ΤΕΣΣΑΡΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ!

Πολύ καλός ο Παναθηναϊκός κόντρα στο κόκκινο παράρτημα της Λιβαδειάς, αφού έριξε για δεύτερο σερί εκτός έδρας τεσσάρα γκολ...

Ξύπνησε η ομάδα μετά το στραπάτσο από τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο και ξέσπασε πάνω στην ομάδα-κατάστημα του γαύρου.

Οι πράσινοι είχαν στο πλευρό τους πάλι τον κόσμο, που τους βοήθησαν με τον τρόπο τους να παρουν μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, γιατί στα παραρτήματα αξίζουν μόνο τεσσάρες!

Αυτό όμως που πρέπει να δώσουν όλοι σημασία στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι, να βρεθεί ένα σταθερό τέμπο στα ματς της ομάδας εντός και εκτός έδρας, να μην βλέπει ο κόσμος "σκοτσέζικα ντους" από την ομάδα.

Έμεινε μια ακόμα αγωνιστική πριν μας αποχαιρετήσει το 2013, ο αγώνας είναι κόντρα στην Ξανθή στη Λεωφόρο, πρέπει λοιπόν όλοι στο πράσινο στρατόπεδο να ευχαριστήσουν τον κόσμο με μια ακόμα εντυπωσιακή νίκη, οχι μόνο στο σκορ αλλά και στο θέαμα!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :