19 Δεκεμβρίου 2013

"ΜΟΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Α.Ο ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ!"

Ανακοίνωση καταπέλτης από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό κατά όσων επιθυμούν με βρώμικο τρόπο να κατεδαφίσουν το ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου...

Ξεκάθαρο το μήνυμα από τον Ερασιτέχνη με συμμαχο τον κόσμο της ομάδας, "όποιος τολμάει ας πειράξει την Λεωφόρο".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. χωρίς να έχει ενημερωθεί από κανέναν πολιτειακό παράγοντα, μόλις πληροφορήθηκε πως εκκρεμεί προς ψήφιση από τη Bουλή το νέο ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

"O Παναθηναϊκός A.O. θα ενημερωθεί το συντομότερο δυνατόν για το περιεχόμενο των προτεινόμενων διατάξεων του σχεδίου νόμου και αν και εφόσον διαπιστωθεί ότι μέσω των διατάξεων αυτών επιχειρείται να θιγεί το γήπεδο του "Στάδιο Απόστολος Νικολαΐδης" επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποτροπή τέτοιου ενδεχόμενου προς πάσα κατεύθυνση. Ωστόσο, θέλουμε να επισημάνουμε προς ΟΛΟΥΣ πως η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και θα ανήκει για πάντα, εκτός και αν ο ίδιος ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφασίσει να την παραχωρήσει με αντάλλαγμα άλλο γήπεδο με τις προδιαγραφές που θέλει.

Με σεβασμό προς όλους, αν κάποιος πολιτικός έχει άλλη άποψη για τη Λεωφόρο, ας μας το πει ξεκάθαρα και…ας έρθει να την πάρει. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θα είναι πάντα θεματοφύλακας των αξιών και του οράματος του ιδρυτή του Συλλόγου, Γεωργίου Καλαφάτη. Καλούμε σύσσωμο τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε διαρκή επαγρύπνηση".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :