13 Οκτωβρίου 2013

ΛΑΣΜΕ: "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ"

Για το πρώτο ντέρμπι της χρόνιας στο Εξοχικό, μίλησε ο Στεφαν Λασμε, τονίζοντας πως είναι ένα καλό τεστ για τη συνέχεια...

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σαιτ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Αρχίζουμε το πρωτάθλημα από εκεί που τελείωσε πέρυσι. Με έναν ακόμη δυνατό αγώνα. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ καλό τεστ για εμάς, στην αρχή της χρονιάς, για να δούμε αν είμαστε η ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι, ή αν βελτιωθήκαμε.

Αυτοί οι αγώνες είναι πάντα ιδιαίτεροι, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει μια επιπλέον ιδιαιτερότητα: Το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει κόσμος στην εξέδρα, κάνει την αναμέτρηση διαφορετική. Θα είναι πιο δύσκολο και για τον Ολυμπιακό, γιατί δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου, αλλά και για εμάς.
Δεν νομίζω να υπάρχει παίκτης που να απολαμβάνει έναν αγώνα σε άδειο γήπεδο. Αυτή είναι η κατάσταση όμως και θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :