14 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ

Χωρίς καμιά σοβαρότητα για το παιχνίδι από τους παίχτες του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς...

Είμαστε σίγουροι πως αν οι παίχτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπιζαν το ντέρμπι με σοβαρότητα, θα είχε έρθει η νίκη, αλλά όταν οι περισσότεροι παίχτες δεν κατέβηκαν καν στο γήπεδο τότε αναμενομενο να έρθει και η ήττα, χαζή ήττα.

Τα λάθη ήταν πάρα πολλά και στα τέσσερα δεκάλεπτα, επιπόλαια και χωρίς καθαρό μυαλό, άστοχα εύκολα σουτ και πολλά ασκοπα φαουλ από πολύ νωρίς.

Το κακό στην όλη ιστορία είναι που δίνεις χαρά έστω και προσωρινή, στους πουθεναδες του Πειραιά, θα πρέπει να καταλάβουν οι παίχτες πως δεν θέλουμε να παίρνουν κανένα παιχνίδι για αγγαρια, αλλά με πλήρη σοβαρότητα!

Όπως και να έχει το Πρωτάθλημα πάλι δικό μας είναι. Η ομάδα σαφώς δεν είναι ακόμα έτοιμη 100%, αλλά μέσα στο επόμενο διάστηματα βρει ρυθμό και θα αρχίζει ένα σερί σε Ελλάδα και Ευρώπη, με κατάληξη, τους εγχώριους τίτλους και το φάιναλ φορ στο Μιλάνο για το έβδομο ευρωπαϊκό!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :