13 Οκτωβρίου 2013

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ: "ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ"

Το παιχνίδι με τον Πανθρακικο στη Λεωφόρο, αποκτά και εορταστικό ενδιαφέρον καθώς θα είναι το 500ο που διεξάγετε στο ιστορικό γήπεδο από τότε που έγινε η 1η Εθνική κατηγορία...

Γι αυτό το σημαντικό γεγονός μίλησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ευχηθεικε τα καλύτερα για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου!

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:

"Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας δεν είναι απλώς ένα ιστορικό γήπεδο. Είναι το σπίτι του Παναθηναϊκού, είναι ο τόπος όπου χτυπάει η καρδιά του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Γι' αυτό άλλωστε γυρίσαμε και πάλι εκεί, γι' αυτό και γίνονται προσπάθειες να γίνει πιο όμορφη, πιο μοντέρνα και πιο λειτουργική.

Με την ευκαιρία συμπλήρωσης 500 αγώνων Α΄ Εθνικής στο Απόστολος Νικολαϊδης είναι αυτονόητο πως εύχομαι να τους χιλιάσουμε και παράλληλα να πανηγυρίσουμε πολλούς τίτλους και να ζήσουμε στιγμές δόξας. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε σταθερή πορεία εξυγίανσης και σύντομα θα είναι και πάλι έτσι όπως τον ονειρεύονται τα εκατομμύρια των οπαδών του.

Στην προσπάθεια αυτή τους θέλουμε όλους δίπλα μας, ώστε ενωμένοι να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο που θα παρουσιαστεί στο δρόμο μας για την επιστροφή στις επιτυχίες".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :