19 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ "ΜΗΝΥΜΑ" ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 13 ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της για τους φιλικούς αγώνες εις μνήμην του Δημήτρη Μούτρου, έκανε και μια αναφορά στο τραγικό γεγονός του Κερατσινίου...

Η Θύρα 13 όπως έχουμε ξανά τονίσει δεν είναι απλά ένα οπαδικό φαινόμενο, αλλά έχει και κοινωνικές προεκτάσεις με πολλές ενέργειες κατα καιρούς, γι' αυτό ξεχωρίζει ο όλους τους άλλους! 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η Θύρα 13 ανακοινώνει ότι την προσεχή Κυριακή, μετά τη λήξη των φιλικών αγώνων των τριών αθλημάτων, παίχτες, προπονητές και έφοροι από όλα τα τμήματα του συλλόγου θα παρευρεθούν στον Κεντρικό σύνδεσμο επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μαζί τους θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Στο χώρο μας θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση των φετινών μας ομάδων. Η εκδήλωση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αφού εδώ και λίγο καιρό ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έχει περάσει στα χέρια των οπαδών του, αποδεικνύοντας έτσι για μία ακόμα φορά ότι η δύναμη του συλλόγου μας, είναι ο κόσμος μας. Σας περιμένουμε όλους…

Υ.Γ. Όταν η δικαιοσύνη λειτουργεί επιλεκτικά και η αστυνομία κλείνει τα μάτια της είναι φυσικό και επόμενο να συμβαίνουν γεγονότα σαν αυτό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Να είσαι καλά όπου και αν βρίσκεσαι παλικάρι…".
---------------------------------

Υ.Γ. Επίσης το Παναθηναϊκό κίνημα με εξαιρετική ανακοίνωση πήρε θέση για το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι (κλικ εδώ ).

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :