4 Σεπτεμβρίου 2013

"ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: ΠΑΕ ΚΑΙ ΣΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΤΟΝΟΜΑ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απάντησε στην βλακώδη ανακοίνωση της Νοβα, που συνεχίζει να συνδεει τον Παναθηναϊκό με τον τηλεοπτικό σταθμό Σκαι...

Ο πόλεμος του Παναθηναϊκού κατά όλων συνεχίζεται και είναι σαφές πως πίσω και από αυτή τη μάχη με τη Νοβα κρύβετε η ομάδα του Πειραιά! Φάνηκε εξάλλου και στην συνεδρίαση της Λίγκας, αφού μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Απόλλων Αθηνών σταθήκαν υπέρ των απόψεων του Παναθηναϊκού για το θέμα της Νοβα! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλουμε την αστεία ανακοίνωση της Νοβα  που ειναι γεμάτη ψέματα.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά την ξεκάθαρη απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ διευκρινίζει για μία ακόμη φορά, το αυτονόητο: ότι η ΠΑΕ και ο ΣΚΑΙ αποτελούν αυτόνομα δρώντα νομικά πρόσωπα. Δυστυχώς ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις συντάχθηκαν με την απόρριψη της ταύτισης των δύο νομικών προσώπων.

Επίσης, μετά λύπης μας οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι και πάλι η Super League δεν επιδεικνύει πνεύμα αλληλεγγύης, όπως είθισται σε έναν συνεταιρισμό και δεν παρέχει τη στήριξή της σε ένα μέλος της που βάλλεται από τρίτο, εκτός συνεταιρισμού φορέα.

Τέλος, εκφράζουμε την απορία και έκπληξή μας, για τη διαρροή προς τη NOVA της επιστολής που κατέθεσε η ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της συνεδριάσεως της Super League, απόσπασμα της οποίας επικαλείται η NOVA σε ανακοίνωσή της που εξεδόθη πριν από την ολοκλήρωση της συνεδριάσεως".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :