8 Σεπτεμβρίου 2013

ΘΕΛΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΙΕΤΕΣ, ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΦΙΝΑΛΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ! (VIDEO)

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα έρχεται στις αρχές της εβδομάδας για να ολοκληρώσει τις μικρές λεπτομέρειες στο συμβόλαιο του και να βάλει υπογραφές...

Ο Γκολεαδορ και εκτελεστής των γαύρων, ανυπομονεί να βάλει πάλι τα πράσινα και σκοράρει μέσα στη Λεωφόρο σε όποιον αντίπαλο έχει απέναντι του, αυτό όμως που θέλει να επαναλάβει είναι να σκοράρει την 10η αγωνιστική στο ντέρμπι με τον γαύρο στη Λεωφόρο και να "κραμαστει" στα κάγκελα της 13, στιγμές που έχει ζήσει και στα μεγάλα ματς στην Αργεντινή! 

Ο ίδιος δεν θέλει να υπογράψει μόνο για 1 χρόνο, αλλά για δυο κλειστά αν γίνεται, έχει δεθεί με το παθός και τον παλμό της Θύρας 13 και η διοίκηση το βλέπει πολύ σοβαρά, καθώς αυτό δείχνει ισχυρή θέληση απο την πλευρά του παίχτη πως μπορεί να προσφέρει!
Δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια, πέρσι το απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο, εξάλλου η θέληση νικάει τα πάντα, πόσο μάλλον που η πεποίθηση του ίδιου είναι να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης, με ιδανικό τρόπο και αυτός δεν είναι άλλος με κάποιον τίτλο, είτε κύπελλο είτε πρωτάθλημα! 

-VIDEO:


 
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :