2 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΛΜΠΟΑ

Ο Παναθηναϊκός λίγες ώρες πριν ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, έντυσε στα πράσινα και επίσημα πέραν του αναμενόμενου άσου Πράνιτς και τους Κλωναρίδη, Μπαλμπόα...

Οι δυο νεαροί υπέγραψαν συμβόλαια σε διαφορετική βάση, ο Κλωναρίδης που είναι ένας καλός παίχτης ήδη δοκιμασμένος ακόμα και στο εξωτερικό, προορίζετε για αντιΜαυριας, υπέγραψε για 4 χρόνια, ενώ ο Ουρουγουανός Μπαλμπόα για 1 χρόνο δανεικός και αυτό γιατί αυτός ο ένας χρόνος θα είναι σε δοκιμή και αν πείσει θα αποκτηθεί το Γενάρη ή το καλοκαίρι του 2014 ως κανονική μεταγραφή, αν δεν πείσει θα τον ξεφορτωθεί εύκολα χωρίς αποζημιώσεις!

Η συμφωνία με Μπαλμπόα, δεν σχετίζετε με την επιστροφή του Φιγκεροα, του οποίου παει καλά η διαπραγμάτευση για την μεγάλη επιστροφή ενός παιχταρά που αποδεδειγμένα όπως έδειξε πέρσι, μπορεί να βοηθήσει αρκετά με την εμπειρία του και την δυνατότητα του στο σκοραρισμα. Οπότε  αυτή τη στιγμή ο Φιγκεροα και ο Ντιαρα είναι τα μόνα ανοιχτά μέτωπα με διαφορετική εξέλιξη, και μπορούν να αποκτηθούν μέχρι τις 13 Σεπτέμβρη γιατί τότε λήγουν οι μεταγραφές για τους ελεύθερους!

Οι Πράνιτς, Ατζαγκούν,Κλωναρίδης και Μπαλμπόα θα παρουσιαστούν την Τρίτη και επίσημα από την ΠΑΕ Παναθηναικός!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :