18 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΚΕ Ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Στα βραβεία ΕΣΑΚΕ για την περσινή χρόνια όλα ήταν πράσινα! Σάρωσε όλα τα βραβεία ο Παναθηναϊκός...

Ηταν όμως και ένα δημόσιο κάρφωμα από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά της διοίκησης του Πελάτη, αφού τους ξεφτίλισε δημοσίως, ανεβαίνοντας στη βήμα με τα συμβόλαια όλων των παιχτών του Παναθηναϊκού(αυτή ήταν και απαίτηση των Αγγελόπουλων προς στην ΕΟΚ  μετά το 0-3 στο στο Εξοχικό), φάγανε τη τάπα και σε αυτό που ζητούσαν, όμως ο πρόεδρος δεν έμεινε εκεί...με δήλωση του, τους χόρεψε για τα καλά, καθώς δήλωσε πως το... "Ρέθυμνο έχει καλύτερο ροστερ από τον οσφπ!".

Βέβαια έγινε και η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος και το νέο είναι πως ο Εξαστερος Παναθηναϊκός στην πρώτη αγωνιστική παει στο Εξοχικού του πολύ νωρίς, μονο που εκεί δεν θα βρει τα αιώνια θύματα του, αφού είναι κεκλεισμένων των θυρών, κρίμα γιατί θα είχε πάλι κρυφτό από τους γαύρους πίσω απο τις κουρτίνες!

Υ.Γ. Το πρόγραμμα της κλήρωσης δεν έχει νόημα να το γράψουμε αφού το πρωτάθλημα θα είναι πάλι στα πράσινα, η Ευρώπη μας απασχολεί περισσότερο αφού αντίπαλο στην Ελλάδα δεν έχουμε!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :