12 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΑΣΙΝΟΣ Ο GOLEADOR! (VIDEOS)

Ο παιχταράς Λουτσιάνο Φιγκεροα είναι και με τη βούλα παίχτης του Παναθηναϊκού, θα είναι στο βαρύ πυροβολικό των πράσινων...

Η ΠΑΕ ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα χρόνο! Υπάρχει όμως και μια προφορική συμφωνία πως αν ο Λουτσο πετύχει έναν βαθμό συμμέτοχων και κάποια γκολ, θα τον καλέσει η διοίκηση να ανανεώσει για ένα ακόμα χρόνο.

Η επιστροφή του Γκολεαδορ, έφερε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, καθώς στο 6μηνο που έπαιξε, έδειξε το παθός του σε κάθε παιχνίδι και τίμησε τη φανέλα με το καλύτερο, περιμένοντας πιο πολλά στη Λεωφόρο!

Αξίζει να πούμε πως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο "Λουτσο" πήγε στα γραφεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και έγινε μέλος!

-Εμείς στο greenarea του ετοιμάσαμε ένα βίντεο αφιέρωμα:Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :