14 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΝ.ΚΙ: "ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ"

Με ανακοίνωση του το ΠΑΝ.ΚΙ καυτηριάζει την κόντρα των γαύρων και της κούλας που έχει ξεσπάσει με τους προέδρους τους, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα κατα του πρωθυπουργού για την φιλία του με τους δυο παράγοντες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο πρωθυπουργός της χώρας αφού έδωσε λύσεις στα καυτά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας (φτώχεια, ανεργία, πλειστηριασμοί, εγκληματικότητα, διάλυση κοινωνικού κράτους, αποσύνθεση κοινωνικού ιστού και δυστυχώς πολλά άλλα μείζονα ζητήματα επιβίωσης) αποφάσισε να παρέμβει ως ΟΗΕ στις «μάχες χαρακωμάτων» των φίλων του επιχειρηματιών και προέδρων ποδοσφαιρικών ανωνύμων εταιρειών. Το άγχος του απόλυτα δικαιολογημένο. Ίσως από αυτή την κόντρα των φουρό με τους λαθρέμπορους ο ταλαιπωρημένος Ελληνικός λαός να μάθει αλήθειες τόσο για τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα όσο και για το βούρκο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Αυτός ο λόγος προφανώς είναι αρκετός για να επιβληθεί ομερτά με πρωθυπουργική παρέμβαση!!!. Εξάλλου, σύμφωνα με παλαιότερη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου «το Πρωτάθλημα είναι κλειδωμένο»!"

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :