9 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ"

Ο Ραμελ Καρι ανανέωσε με τον Εξαστερο Παναθηναϊκό και λίγο πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, έδωσε το σύνθημα για όλους τους τίτλους...

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις για τη νέα σεζόν στο επίσημο κανάλι της ΚΑΕ:

Η πρώτη σου ευχή για τη νέα σεζόν και ένα σχόλιο για το φιλικό με τον Απόλλωνα Πατρών;
 "Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό και να έχω μια καλή σεζόν. Γνωρίζαμε ότι αυτό το φιλικό θα είναι δύσκολο, αλλάξαμε τον ρυθμό από τις προπονήσεις σε αγώνα, ήταν μια πρόκληση που μας έκανε καλό, καθώς δουλέψαμε εκεί που θέλαμε".

Τι αίσθηση έχεις για τη νέα σεζόν; 
"Η αίσθηση μου είναι πολύ καλή, έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα, το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι οι τραυματισμοί, αν είμαστε υγιείς στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, νομίζω ότι θα τα πάμε πολύ καλά και ανυπομονώ γι' αυτό".

Σου λείπουν οι συμπαίκτες σου που αγωνίζονται στο Eurobasket της Σλοβενίας; 
"Ναι μου λείπουν, αλλά τους εύχομαι ότι καλύτερο, να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες και να έχουν καλή απόδοση".

Τι εύχεσαι να καταφέρει η ομάδα τη νέα σεζόν; 
"Να κατακτήσουμε το triple crown, αυτό εύχομαι, το triple crown".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :