5 Αυγούστου 2013

"ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ"

Ο Κάρλος Ζεκά μίλησε για το αρχηγικό πόστο που έχει στην ομάδα, τονίζοντας πως η έναρξη του πρωταθλημτος θα είναι μια διαρκή μάχη...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το νούμερο 10 και το περιβραχιόνιο του κάπτεν, είπε: 
"Δεν έχει σημασία ο αριθμός όποιο νούμερο και αν φοράω το ίδιο είναι, αλλά το γεγονός ότι είμαι αρχηγός είναι μεγάλη τιμή και περηφάνια για μένα".

Για τον αγώνα που οι πράσινοι ήταν βελτιωμένοι,είπε: 
"Πάνω σε αυτό δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Ήδη έχουμε περισσότερο χρόνο μαζί σαν ομάδα. Αυτό κάνει τη διαφορά. Όλοι μαζί παλεύουμε για να βελτιωθούμε".

Για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και αν θα είναι έτοιμη η ομάδα τότε, είπε: 
"Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Θα πολεμήσουμε και δεν θα σταματήσουμε να πολεμάμε. Δεν μπορώ να υποσχεθώ όμως κάτι".

Για το γήπεδο και τον κόσμο που το γέμισε, είπε: 
"Ήταν πολύ δυνατό το συναίσθημα σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μία φανταστική ατμόσφαιρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :