24 Αυγούστου 2013

ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ...

Ο Πρασινομπερές γράφει: Να τα να τα, σκασαν μύτη οι ισνογκουτιδες από την Αραβία. Δυστυχώς όμως γι' αυτούς που τους καθοδηγούν, αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν περνάνε πια...

Τελικά είναι πολύ προβλέψιμοι. Τώρα που ο Παναθηναϊκός  έχει διοίκηση,βγάζει υγεία, υπάρχει ενότητα μεταξύ ΠΑΕ και κόσμου, κάποιοι γνωστοί τσάτσοι ειτε του λιμανιού είτε της οικογένειας,το ίδιο είναι, θέλησαν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, αμ δε!

Ας το καταλαβουν, τώρα ο Παναθηναϊκός είναι ενωμένος, είναι υγιής παρα τις οικονομικές δυσκολίες, έχει διοίκηση που παλεύει για το καλό του συλλόγου, έχει πρόεδρο Παναθηναϊκό και όχι τον Τζιγγερ με τα σκυλάκια του! Τα παιχνιδάκια τους δεν πρόκειται να περάσουν!

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, διάψευσαν κατηγορηματικά και άμεσα και πολύ σωστά, το δημοσίευμα εφημερίδας που είναι το ανεπίσημο γραφείο τύπου της παε γαύρος!

Ας τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε κύριοι, ο Παναθηναϊκός του σήμερα θα μιλάει, θα σας ξεμπροστιάζει πάντα και παντού!!! 

Editorial: Πρασινομπερές

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :