5 Αυγούστου 2013

ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΛΑΤΣΙΟ

Δυο εκ των καλύτερων και βασικών παιχτών της Λατσιο, 'Εντερσον και Φλοκαρί, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον νέο Παναθηναϊκό...

Χαρακτηριστικά ο φορ της Λατσιο, Φλοκαρι τόνισε :

"Ο Παναθηναϊκός είναι μία ωραία ομάδα, μας έφεραν σε δύσκολη θέση με άξιους παίκτες που βρέθηκαν σε καλή κατάσταση. Ήταν ένα σημαντικό τεστ, χρήσιμο για να μπούμε στο κατάλληλο κλίμα".

Για το φιλικό που ήταν τεστ για την ομάδα του ενόψει του τελικού στο Σούπερ Καπ Ιταλίας, είπε:
"Αυτά τα παιχνίδια σε βοηθούν να μπεις στο κλίμα του Καμπιονάτο, ή ακόμα καλύτερα στο κλίμα του Σούπερ Καπ στο οποίο παίρνουμε μέρος φέτος. Η ομάδα πάει καλά, στόχος μας είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ".

Ενώ ο Βραζιλιάνος μέσος Εντερσον, επισήμανε για τους πράσινους:
"Είναι μία εξαιρετική ομάδα, είναι γνωστό αυτό, γρήγορη με πολλούς νέους παίκτες, που πρεσάρουν ψηλά. Μας δυσκόλεψαν σε ένα γήπεδο που είναι δυνατή έδρα".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :