5 Αυγούστου 2013

"ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ"

Ηγετική η παρουσία του Σιλντεφελντ στο φιλικό με τη Λατσιο, με τον ίδιο να τονίζει πως χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα, είπε: "Προσπαθώ να μάθω την ομάδα. Χρειάζομαι χρόνο, αλλά θεωρώ ότι για πρώτη φορά τα πήγα καλά".

Για την καθοδήγηση που πρέπει να δώσει με την εμπειρία του τους νεαρούς συμπαίκτες του, είπε:
"Μιλήσαμε όταν ήρθα με τον τεχνικό διευθυντή και κατάλαβα ότι είμαι υπεύθυνος και ότι πρέπει να βοηθήσω τους νέους. Μου αρέσει ο ρόλος και είμαι έτοιμος για να ανταποκριθώ σε αυτόν".

 Για την εικόνα της ομάδας μέχρι τώρα, είπε: 
"Έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι. Θα κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και όπου μας βγει.

Για το εάν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης,είπε: 
"Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες. Θέλουμε παιχνίδια. Χρειαζόμαστε χρόνο και κάθε φορά θα γινόμαστε καλύτεροι".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :