30 Αυγούστου 2013

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Η ΚΕΔ/ΕΠΟ!

Απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ερυθρόλευκη ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά της πράσινης ΠΑΕ και του πρόεδρου της...

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα άφησε ασχολίαστη την ανακοίνωση πανικού της ΚΕΔ, αναφέροντας τα εξής:

"Έκπληξη και απορία προκαλεί η ανακοίνωση, την οποία εξέδωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ, εμπλέκοντας τον Παναθηναϊκό, καταλογίζοντας του σκοτεινές προθέσεις και σχέδια και επιμένοντας, όπως και η NOVA, να συγχέει την ΠΑΕ με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Σε ό, τι μας αφορά απλώς υπενθυμίζουμε ότι αποδεδειγμένα- και μάλιστα με κόστος- ο Παναθηναϊκός όποτε έχει να πει ή να καταγγείλει κάτι, το κάνει με το όνομα και το έμβλημά του. Συνιστούμε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Χρέος και της ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος".

-Επίσης άκρως δυναμική και με ειρωνικό τρόπο ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ απάντησε στην ανακοίνωση της ΚΕΔ/ΕΠΟ, μες την παρακάτω ανακοίνωση:

"Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την ανακοίνωση-λίβελο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κατά του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος και οι υπάλληλοι της ΚΕΔ/ ΕΠΟ, καθώς και οι εντολείς τους, χρησιμοποιώντας την ίδια ορολογία με την ΝΟVΑ προσπαθούν σκοπίμως να εμπλέξουν το ρεπορτάζ και τις αποκαλύψεις του ΣΚΑΪ με τον Παναθηναϊκό.

Η προσπάθεια αυτή θα πέσει στο κενό. Ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να σιωπήσει και θα συνεχίσει να αποκαλύπτει το στημένο σύστημα του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα:

- Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ Θανάσης Μπριάκος και Γιώργος Δούρος, ο επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας Θόδωρος Κουρίδης και το μέλος του Δ.Σ. Άρης Σταθόπουλος είναι ύποπτοι σύμφωνα με τον αθλητικό εισαγγελέα για την υπόθεση των στημένων πινάκων διαιτησίας.

-Η υπόθεση των στημένων αγώνων, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, οδηγείται πλέον στο ακροατήριο με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

- Ο περσινός Τελικός Κυπέλλου, που αποτέλεσε μνημείο αδικίας και πλαστογράφησε και τον θεσμό, αποτελεί τον καθρέφτη της ΚΕΔ/ΕΠΟ, ενώ για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο του τελικού έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη.

Όποιοι, επομένως, πιστεύουν ότι με σκόπιμες και κατευθυνόμενες ανακοινώσεις και πράξεις κατ’ εντολή από τους φανερούς ή μυστικούς προστάτες τους, θα κρύψουν τις ανομίες τους και θα εμπλέξουν τον όμιλο ΣΚΑΪ με τον Παναθηναϊκό, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο το στόμα στον όμιλο ΣΚΑΪ, σφάλλουν.

Ο όμιλος ΣΚΑΪ θα συνεχίζει να ερευνά όλα εκείνα τα θέματα που έχουν οδηγήσει το ποδόσφαιρο στη απαξίωση και στον μαρασμό.

Τέλος αν νομίζουν ότι μπορούν να τιμωρήσουν τον ΣΚΑΪ ας του αφαιρέσουν 6 βαθμούς από το πρωτάθλημα Τύπου".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :