28 Αυγούστου 2013

ΠΑΕ: "ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΝΟΒΑ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βάλλει με ανακοίνωση κατά της Νοβα, καθώς χρωστάει στους πράσινους το ποσό του 1ος εκατομμυρίου ευρώ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι για μια ακόμη φορά η NOVA επιχειρεί να υπονομεύσει τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το συνδρομητικό κανάλι δεν μας αποδίδει συμφωνηθέν ποσό ύψους € 1 εκατομμυρίου με την επίκληση ανυπόστατων προσχημάτων. Την ίδια ώρα μάλιστα ανάλογες συμφωνίες τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με άλλες ομάδες τηρούνται με το παραπάνω, γεγονός το οποίο συνιστά επιλεκτική συμπεριφορά εις βάρος του Παναθηναϊκού και προσπάθεια αποδυνάμωσης του υγιούς ανταγωνισμού και του προϊόντος συνολικότερα.

Δεν ξέρουμε αν η μη καταβολή του συμφωνηθέντος ποσού οφείλεται σε οικονομικές δυσκολίες της NOVA ή εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες. Επιθυμούμε όμως να καταγγείλουμε αυτήν την αδικία και να ενημερώσουμε γι’ αυτήν το σύνολο της φίλαθλης κοινής γνώμης".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :