7 Αυγούστου 2013

ΠΑΕ: "Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ"

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τον κόσμο για την δυναμική του παρουσια στο φιλικό με την Λατσιο...

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί τον κόσμο για τη μαζική του προσέλευση και τον τρόπο με τον οποίο αγκάλιασε την ομάδα στην επιστροφή στο Σπίτι ΜΑΣ, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η παρουσία σας και η στήριξή σας μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου να δούμε και πάλι τον Παναθηναϊκό δυνατό όπως τον θέλουμε και τον θέλετε.

Ενημερώνουμε επίσης τους φιλάθλους του συλλόγου ότι για όποια προβλήματα ορατότητας παρατηρήθηκαν, ειδικά στις θύρες που βρίσκονται στα κόρνερ, γίνονται ήδη οι κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να διορθωθούν και λίαν συντόμως θα ξεπεραστεί και το τελευταίο εμπόδιο. Σας περιμένουμε όλους και πάλι στις 18 Αυγούστου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, να γίνουμε όλοι μια τεράστια πράσινη αγκαλιά".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :