4 Αυγούστου 2013

ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!

Ήταν ημέρα επιστροφής στην Λεωφόρο και συνοδευτικέ από θετική εμφάνιση της ομάδα και δυναμική παρουσία του κόσμου...

Μόνο το γκολ έλειπε από το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Λατσιο. Ο Παναθηναϊκός πολύ καλύτερος από την ιταλική ομάδα, έδειξε δύναμη, πείσμα και μαχητικότητα, ουσιαστικά από μια νέα ομάδα που φτιάχνεται και θέλει να κυριαρχήσει!

Ντεμπούτο έκαναν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, έκπληξη ήταν πολλοί από τους νέους, όπως ο Μαρινακης, ενώ από τους "παλιούς" πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι Ζεκά και ο Ντίνας(δοκαρι)! Από τις μεταγραφές, ο Αμπειντ έδειξε τεχνική και ταχύτητα, ενώ ο Μπερκ στις λίγες φάσεις που πήρε μπάλα έδειξε πως θα ανταποκριθεί στην επιθετική γραμμή μόλις είναι απόλυτα έτοιμος, ο Σιλντεφελντ σε ρόλο ηγέτη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο Νανο ομως έδινε μια σταθερότητα χωρίς λάθη στην αμυντική λειτουργία.

Η ομάδα έχει άλλο αέρα στη Λεωφόρο! Γιορτινή η μέρα λοιπόν και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην επιστροφή στον ναό, πάνω από 13 χιλιάδες κόσμος και σε μήνα καλοκαιριού, ήταν εκεί και φώναζε, ακολουθούσαν τον παλμό που έδινε η Θύρα 13 από το μεγάλο πλέον πέταλο, σίγουρα στην φετινή χρόνια η Θύρα 13 ετοιμάζει ωραία πράγματα που θα δίνουν άλλη νότα, καθώς θα είμαστε στο σπίτι μας!!!

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :