21 Αυγούστου 2013

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΟΝΕΙΡΩΝ! (Videos+Pics)

Η επίσημη επιστροφή στην Λεωφόρο έγινε πραγματικότητα μετά από απαίτηση εικατομμριων οπαδων του Παναθηναικου και αυτό που έγινε ήταν πράσινη μαγεία...

Η ομάδα νίκησε εύκολα, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και όλα γενικά ήταν Παναθηναϊκά με υγεία!

Η Θύρα 13 τα έκανε όλα όμορφα, με το εξαιρετικό πανό που έγραφε... "Το σπίτι σου είναι εκεί που είναι η καρδία σου", τα πράσινα καπνογόνα αλλά και τα φανταστικά συνθήματα που έδωσαν δύναμη στους παίχτες να πάρουν τη νίκη, έτσι θα γινει σε όλους τους αγώνες, ακόμα και στους εκτός έδρας!

Η Λεωφόρος φέτος θα μας ταξιδεύει σε ωραία όνειρα.... όνειρα που θα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος του, η δύναμη του!!!

-Απολαύστε βίντεο και φωτογραφίες από την επίσημη επιστροφή στο σπίτι μας:Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :