21 Αυγούστου 2013

Η ΘΥΡΑ 13 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!

Με ανακοίνωση της η Θύρα 13, καλεί τον κόσμο να βρεθει κοντά στην ομάδα μπάσκετ καθώς αρχίζει η διάθεση των καρτών διάρκειας. Επίσης τονίζει πως θα προστατεύσει την ποδοσφαιρική ομάδα από την παράγκα του γαύρου...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΘΥΡΑ 13 ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας Μπάσκετ. Η τιμή είναι 100 e, για την έκδοση τους χρειάζονται φωτοτυπία ταυτότητας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., διεύθυνση, τηλέφωνο και μπορείτε να τα προμηθευθείτε από όλους τους Συνδέσμους της ΘΥΡΑΣ 13. Η στήριξη και η επιβράβευση στο τμήμα που μας κάνει περήφανους κάθε χρονιά, είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά".

"Όσον αφορά τις φωνές του γαυροσυστήματος για τη διαιτησία του κυριακάτικου παιχνιδιού μας, απλώς θέλουμε να πούμε, ότι το να φωνάζει το γαυροσύστημα για καθαρές φάσεις είναι πραγματικά αστείο, ειδικά μετά τα όσα έχουν δει τα μάτια μας τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη σφαγή στον περσινό τελικό. Να ξέρουν όλοι ότι φέτος θα είμαστε πάνω από την ομάδα (όπως ελπίζουμε και η διοίκηση), ώστε να μην ξαναγίνουν τα διαιτητικά “λάθη” των προηγουμένων ετών."

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :