19 Αυγούστου 2013

"ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΦΕΤΟΣ"

Ο Εξαστερος Παναθηναϊκός αρχίζει την προετοιμασία του για την νέα αγωνιστική χρονιά και ο Τζειμς Γκιστ έστειλε το σύνθημα για κατάκτηση όλων των τίτλων...

Χαρακτηριστικά όσα δήλωσε σε αθλητική εφημερίδα:
Για τους φετινούς στόχους της ομάδας, είπε: 
"Οι στόχοι μας είναι πάνω-κάτω οι ίδιοι με την περασμένη χρονιά. Στόχος μας στην Ευρώπη είναι φέτος να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να πάμε στο Final 4, όμως για να το πετύχουμε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά μέσα στη σεζόν. Πέρσι πετύχαμε κάτι πολύ σημαντικό με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό και θέλουμε να το επαναλάβουμε και φέτος. Σίγουρα θέλουμε να είναι τρεις οι τίτλοι που θα κατακτήσουμε φέτος και μακάρι να το πετύχουμε, όμως θα πρέπει να βλέπουμε κάθε στόχο ξεχωριστά".

Για τις μεταγραφές που έγιναν, είπε: 
"Υπήρξαν προσθήκες αυτό το καλοκαίρι, αλλά ο βασικός κορμός παρέμεινε κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο, θα μας βοηθήσει πολύ. Έμαθα για τις κινήσεις που έγιναν αυτό το καλοκαίρι. Ήρθε ο Μάικ Μπατίστ, μια μεγάλη κίνηση καθώς διαθέτει εμπειρία, ήρθε και ο Σανγκ Πινγκ από την Κίνα, καθώς κι άλλοι πολύ καλοί παίκτες. Ο καθένας θα προσφέρει σημαντική βοήθεια ξεχωριστά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της".

Για τη βοήθεια του κόσμου προς την ομάδα, είπε: 
"Περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω για να αγωνιστώ ξανά μπροστά στους φανατικούς οπαδούς μας και τη Θύρα 13. Η συμπαράστασή τους πέρσι ήταν τρομερή και μεγάλο μέρος της επιτυχίας μας ανήκει σε αυτούς. Τους θέλουμε και φέτος κοντά μας σε κάθε παιχνίδι για να μας στηρίζουν".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :