28 Αυγούστου 2013

ΦΛΕΒΑ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ (VIDEOS)

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή για το αγωνιστικό παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού είναι γεγονός και επίσημα....

Ο Αμπντούλ Ατζαγκουν θα φοράει τα πράσινα για τα επόμενα 4 χρόνια!

Ο 20χρόνος άσος, η αλλιως "μαύρο διαμαντι" όπως τον χαρακτήριζαν όλα τα αθλητικά μμε του κόσμου με τις εμφανισεις που είχε, έκλεψε τις παραστάσεις στο παγκόσμιο κύπελλο U20 που έγινε αυτό το καλοκαίρι. Ήταν στο στόχαστρο πολλών ομάδων της Ευρώπης, αλλά οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πήραν το οκ από τον ίδιο πριν αρχίσει η διοργάνωση γιατί προνόησαν, είχαν δει το εξαιρετικό ταλέντο του, πως θα τον διεκδικούσαν και άλλες ομάδες, βέβαια σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε και ο μάνατζερ του Γιώργου Καραγκουνη που χει αρκετές άκρες στην ποδοσφαιρική αγορά της Αφρικής, επίσης έχει άριστη συνεργασία με την πράσινη ΠΑΕ!

-VIDEOS: Δείτε παρακάτω βίντεο με αποσπάσματα,το στιλ παιχνιδιού του Ατζαγκουν αλλά και γκολ! (Στα 2 πρώτα βίντεο είναι με την U17 της Εθνικής Νιγηρίας με το νούμερο 9 στη φανέλα και στα υπόλοιπα από την U20 με το νούμερο 10 στη φανέλα.)
-Ανάμεσα σε 10, το δεύτερο καλύτερο γκολ του Ατζαγκουν στο παγκόσμιο κύπελλο U20 2013:
Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :