14 Αυγούστου 2013

ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

Είναι παγκοσμίως γνωστό πως ο Παναθηναϊκός είναι ο στυλοβάτης του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό, αυτό επιβεβαιώνει  για πολλοστή φορά και σχετικό άρθρο από ξένο μμε...


Και πιο συγκεκριμενα στην σουιδική αθλητική ιστοσελίδα svenskafans.com.

Όπου γίνεται εκτενή αναφορά στην συνεχή πτώση που έχει η Ελλάδα στην σχετική κατάταξη για τους συλλόγους που δικαιούνται τις ευρωπαϊκές θέσεις στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ.

Το άρθρο-αφιέρωμα τονίζει πως μόνο όταν συμμετείχε ο Παναθηναϊκός στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις η κατάταξη της Ελλάδα ήταν στις υψηλές θέσεις, αφού έχει δώσει τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ελληνικη ομάδα, ενώ τα τελευταία 2-3 χρόνια και φέτος που ο Παναθηναϊκός δεν συμμετέχει, αναμένετε περαιτέρω πτώση και μάλιστα θα χαθεί η απευθείας συμμέτοχη του πρωταθλητή στους ομίλους του Τσαμπιονς λιγκ από την επόμενη σεζόν.

Ο τίτλος μάλιστα του άρθρου είναι σαφέστατος... NO PAO, NO Party!

Αυτά βέβαια να τα βλέπουν εκεί στην ΕΠΟ, γιατί με το μίσος που έχουν κατά του Παναθηναϊκού και αβάντες προς τον οσφπ και τα παραρτήματα του, μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο βλάπτουν! Όταν καταλάβουν τα λάθη τους στην ελληνική ομοσπονδία και περισσότερο το παρασκηνιακό-κόκκινο  κομμάτι της, που διατηρούν την σαπίλα του οσφπ τόσα χρόνια, ίσως να είναι αργά και τα οικονομικά μειονεκτήματα θα είναι για όλες τις ομάδες.

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :