5 Αυγούστου 2013

ΜΠΕΡΚ: "ΟΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΓΗΠΕΔΟ"

Ο Μάρκους Μπέργκ, έκανε ντεμπούτο με τη πράσινη φανέλα για 30 λεπτά, μετά τον αγώνα μίλησε για την έμπειρα που έζησε σε ένα γεμάτο γήπεδο...

Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε:

Για το ντεμπούτο του, είπε: 
"Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία στο πρώτο μου παιχνίδι. Όλα ήταν πολύ όμορφα σε ένα γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο δίπλα μας. Όλα ήταν εξαιρετικά".

Για το πότε θα είναι έτοιμος, είπε: 
"Δεν μπορώ να πω ακριβώς. Θα χρειαστεί κάποιο διάστημα για να φτάσω στο καλύτερο επίπεδο. Δουλεύω πολύ αυτό το διάστημα".

Για την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό, είπε: 
"Κάναμε μία καλή εμφάνιση. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα, αλλά παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι αφού δεν δεχτήκαμε γκολ σε αντίθεση με τα άλλα φιλικά".

Editorial: (greenarea team)

Greenarea13gr

About Greenarea13gr

Greenarea 13,το πιο επιθετικό και δυναμικό σαιτ του Παναθηναικού μας! Οπως δε σας τα γράφουν πουθενά αλλού! Πλεον με την νεα ανανέωση, το σαιτ μας εγινε πιο γρήγορο, σύγχρονο και ευχάριστο για το πράσινο κοινό! *Με εγραφή παρακάτω, στελνοτας το mail σας, θα λαμβανετε αμεσα οτι νεο αρθρο αναρτηθει στο σαιτ μας! * Επίσης, περαν των γνωστών social buttons, οταν γίνεται είσοδος στο σαιτ μέσω κινητού, θα μπορείτε να κοινοποιήσετε άρθρα και μεσα απο το whats'app!

Subscribe to this site via Email :